Publicerad: lördag, 11 oktober, 2014 - 19:14Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 09:56

NGD kryssade i hemmapremiären

Innebandy: BK NGD spelade 2-2 hemma mot Loisto i hemmapremiären av division 2. NGD hamnade i underläge i den första perioden men gick upp i ledning i matchen efter mål av Jennifer Öström och Anna Andersson i den andra perioden. Kvitteringen kom bara dryga minuten från slutsignalen.

Bättre gick det i följande matchen. NGD besegrade FBC Turku med 3-0 efter mål av Mikaela Lindholm, Sarah Engblom och Isabella Björklund. NGD har tre segrar och en oavgjord efter fyra spelade seriematcher.