Publicerad: söndag, 3 februari, 2013 - 16:49Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 10:16

Mattsson och Johansson bäst i veteran-ÅM

Bowling: Under söndagen fortsatte ÅM-tävlingarna i bowling på idrottsgården, idag var det veteranernas tur att göra upp om titeln åländsk mästare. Även på veteransidan spelades stegfinaler. I herrklassen vann Hilding Mattsson IFK semifinal 1 mot Tom Hansen Baccus, och semifinal 2 vann Ingvar Engblom MPF mot Paul Mattsson Käglan. I finalen drog sedan Hilding Mattsson det längsta strået då han slog Ingvar Engblom med poängen 432 mot 369. Damklassens segrare blev Brita Johansson MPF som vann mot Viola Engblom MPF i finalen med 356-339. Brita tog sig till final genom direktkvalificering som bäst ur grundserien. Viola kom till final genom semifinalseger mot Rita Mc Kingney från MPF.