Publicerad: söndag, 25 augusti, 2013 - 17:13Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 10:15

Ett kryss och en seger borta för IFK och JIK

Fotboll: IFK Mariehamns damer spelade under söndagen 2-2 borta mot Gimo IF FK 2. IFK ledde med 1-0 i halvtid efter mål av Melanie Karring, men direkt efter pausvila satte Gimo både 1-1 och 2-1 inom loppet av några minuter. En stund senare kvitterade IFK genom Melanie Karring och 2-2 blev slutresulatet. IFK är fortfarande obesegrade och leder serien på 30 poäng. Även Jomala IKs damer spelade bortamatch i div 6 mot Almo BK. JIK vann matchen med 2-1 efter mål av Desiré rosenberg och Ina Cederros. JIK ledde med 2-0 tills det var 5 minuter kvar av matchen, då reducerade Almo BK till 1-2, men kom aldrig ikapp. I och med segern klättrar JIK till en fjärdeplats i tabellen.