Publicerad: lördag, 18 april, 2015 - 18:09Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 08:53

Jomala IK föll på bortaplan

FOTBOLL. Division 3-laget Jomala IK förlorade mot JyTy i säsongspremiären som spelades i Åbo på lördagen. Matchen slutade 3-1 till JyTy.
JyTy gjorde 1-0 nio minuter in i matchen och i den 13:e matchminuten kvitterade Jomala IK genom Isac Holmström efter en frispark. 1-1 stod sig första halvlek ut. JyTys 2-1-mål kom på en hörna i den 56:e minuten i samband med att Jomala IK fått ett par skador och var två spelare mindre på planen. När JIK senare tilldömdes en straff sköt lagkaptenen John Blomqvist utanför och istället kunde JyTy fastställa slutresultatet till 3-1 på stopptid när JIK satsade allt framåt för att nå en kvittering.