Publicerad: lördag, 29 maj, 2010 - 16:37Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 10:22

Jomala förlorade bottenmötet

Fotboll: Jomala IK förlorade lördagens bottenmöte i division 4 hemma mot nästjumbon UPK med 2-4. Jomala inledde fint och tog även ledningen i matchen. Men gästerna kom igen med besked. Efter fyra mål på nio minuter hade UPK vänt matchen totalt. Att Jomala sedan reducerade till 2-4 hjälpte inte Jomala som tappade tempot i andra halvleken. - De utnyttjade våra misstag och våra unga killar fick sig en läxa, men det som var positivt var ändå att vi stundtals lyckades spela runt bollen i laget med ett större lugn än tidigare. Efter de fyra målen faller vi in i deras tempo, sa Jomalas lagledare Dan Engblom. Jomala ligger därmed kvar på sistaplatsen i division 4, med två poäng efter sju spelade matcher.