Publicerad: lördag, 16 maj, 2015 - 19:26Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 08:49

JIK vann över Boda

Fotboll: Jomala IK besegrade Boda med 5-1 i division 3 på Vikingavallen. I den första halvleken gjorde Gustav Axberg och Filip Svahnström mål för hemmalaget. I mitten av den andra reducerade Boda och hade press på JIK. Men under de sista tio minuterna gjorde Isaac Oliseh ett äkta hattrick och siffrorna blev alltså 5-1.
- Vi blev lite bekväma och sjönk ner för mycket i mitten av andra, men sen ryckte vi upp oss igen, sade mittbacken Adam Nyberg efter matchen.
JIK har nu nio poäng och avancerade till fjärde plats i tabellen.