Publicerad: söndag, 22 juli, 2012 - 20:44Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 10:18

JIK spelade ut RaiTeePee

Fotboll: Jomala IK bjöd på en riktig målfest när laget under lördagen tog emot RaiTeePee. Men det var bortalaget som tog ledningen tidigt i första halvlek och JIK fick jaga lite innan Simon Öström satte kvitteringen. Strax efter 1-1 kom ledningsmålet från JIK och sedan gick proppen ur och Simon Öström hade enmansshow med tre mål på 12 minuter. I halvtid stod det 4-1 och efter full tid var det påökt till 8-1 till JIK efter att David Koskinen gjort hattrick och Lukas Aaltonen och Mattias Nordlund gjort ett mål var. Nästa match blir en tuffare utmaning då JIK åker till Åbo för att möta Heitto. Den matchen spelas på lördag.