Publicerad: lördag, 24 augusti, 2013 - 19:21Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 10:15

JIK föll i händelserik match

Fotboll: Jomala IKs herrar tog under lördags eftermiddagen emot serieledarna JyTy hemma i division fyra. Matchen började minst sagt händelserikt, JIK gjorde 1-0 i 5'e minuten genom mål av Pontus Eriksson. Bara två minuter senare kom nästa hemmamål då Jonas Wredle gjorde 2-0 med en tjusig frispark. I den 12'e minuten reducerade dock gästerna, och därefter behöll de trycket. 2-2 kom bara någon minut senare efter ett antal hörnor från JyTy. Efter kvitteringen dröjde det till den 36'e minuten innan JyTy gjorde nästa mål. I andra halvlek hade JIK bättre tryck, och fick ett par halvchanser men lyckades inte sätta bollen i mål. Istället blev det JyTy som fastställde slutresultatet med 2-4 i matchens 89'e minut. Förlusten innebär att JyTy drar ifrån i tabellen och nu leder med 11 poäng när 6 omgångar och 18 poäng återstår att spela om. Detta innebär att JIK är beroende av JyTys resultat för att ha chans på en första plats.