Publicerad: lördag, 28 mars, 2015 - 21:17Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 08:55

IFK:s juniorer förlorade sista ligakvalmötet

Fotboll: IFK Mariehamns A-juniorer förlorade sin sista match i ligakvalet denna säsong när de föll med 0-3 mot TPS på WHA:s konstgräs ikväll.

Gästernas Pyry Tenho öppnade målskyttet i den 31:a matchminuten och nio minuter senare så utökade Eetu Leppänen ledningen. Båda målen kom på hörna. TPS gick till pausvila med en 2-0-ledning och i mitten av den andra halvleken satte Ilari Puputti 3-0.

Därmed slutade IFK Mariehamn nia av tio lag i ligakvalet. Grönvitt samlade ihop sex poäng på nio matcher; fem förluster, tre oavgjorda och en 2-0-seger mot jumbon KäPa blev facit för ålänningarna.