Publicerad: fredag, 7 februari, 2014 - 18:55Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 10:06

IFK vann över TPS

Fotboll: IFK Mariehamn vann den första matchen i Ligacupen när TPS besegrades med 2-0 i Åbo. Redan i den sjätte minuten gjorde Luis Solignac det första målet, sen dröjde det till den 72:a minuten innan nästa mål kom och det var inbytte Thomas Mäkinen som satte bollen i nätmaskorna. Unge målvakten Marc Nordqvist sattes på prov några gånger och kunde hålla målet fritt från påhälsning. Nästa fredag spelar IFK nästa match i Ligacupen, även den spelas i Åbo och då är det Inter som står för motståndet.