Publicerad: lördag, 13 september, 2014 - 18:48Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 09:57

IFK vann över Inter

Fotboll: IFK Mariehamns vann lördagens bortamatch i Åbo mot FC Inter med 2-0. I första halvlek var det chanser åt båda håll, men IFK skapade de vassaste lägena utan att göra mål. I andra halvlek tog IFK bättre tillvara på sina chanser och tog ledningen i 65e minuten genom Luis Solignac och i 86e minuten gjorde David Ramadingaye 2-0.

IFK gick förbi KuPS i tabellen och ligger nu på fjärde plats med 40 poäng. SJK och Lahti, som ligger på andra och tredje plats i tabellen, spelade lika under lördagen och IFK knappade in på båda lagen. IFK har nu sju poäng upp till Lathi på tredjeplats och åtta poäng upp till SJK.

Onsdagen 17.09 möts IFK och SJK på WHA. Vid vinst för IFK skulle det innebära att IFK knappar in ännu mera på SJK och medaljstriden.