Publicerad: lördag, 19 april, 2014 - 19:27Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 10:04

IFK vann mot RoPS

Fotboll, tipsligan: IFK Mariehamn vann på lördagen över RoPS från Rovaniemi med 2-0 på hemmaplan. Efter mållös första halvlek där kvaliteten på spelat inte var den bästa kunde Luis Solignac trycka dit det första målet efter en hörna tidigt i den andra halvleken. Kort därefter gjorde Petteri Forsell IFK:s andra mål. RoPS försökte sedan flytta fram positionerna vilket innebar att IFK skapade ytterligare lägen, men fler mål blev det inte matchen.

IFK har nu sex poäng efter två matcher och har fortfarande inte släppt in något mål i årets tipsliga. I en haltande tabell är det MyPa som leder med sju poäng, sedan följer Inter, IFK, VPS och HJK alla med sex poäng.

Nästa match spelar IFK på onsdag i Åbo mot TPS, en match som direktsänds i Ålands Radio med start klockan 18.15.