Publicerad: fredag, 10 juni, 2011 - 21:34Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 10:20

IFK vann mot Jaro

IFK Mariehamn besegrade Jaro med 3-1 efter en mållös första halvlek. Aleksei Kangaskolkka inledde målskyttet och Hendrik Helmke ökade på till 2-0 med 20 minuter kvar. Med tre minuter kvar av matchen reducerade Jaro, men minuten efter fasställde Toni Lehtinen slutresultatet.I den första halvleken sprang Ekhiabi Okodugha ihop med gästernas målvakt och bröt benet.IFK går nu upp på 13 poäng och klättrar till fjärde plats i tabellen. Inkommande måndag möter FC Inter på bortaplan, en match som direktsänds i Ålands Radio.