Publicerad: måndag, 23 juni, 2014 - 21:09Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 10:01

IFK tog viktig seger

Fotboll: IFK tog en viktig seger när man idag besegrade KuPS på bortaplan med 3-1. I halvtid stod det 0-0 men i andra halvlek tog IFK helt över matchen. KuPS tog ledningen i den 67. minuten men Petteri Forsell kvitterade bara sex minuter senare efter ett snyggt solomål. Med åtta minuter kvar serverade sedan Forsell Luis Solignac som kunde raka in 2-1-målet. På stopptid blev den förre IFK-spelaren Charlie Trafford i KuPS utvisad och strax därefter fastställde Solignac slutresultatet till 3-1.