Publicerad: lördag, 17 januari, 2015 - 18:37Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 09:05

IFK tog revansch – vann stort på hemmais

Ishockey: IFK Mariehamn besegrade Segeltorp med 7-1 i dag. Den första perioden slutade mållös, men när bara 20 sekunder var spelat av mittakten öppnade IFK:s Robin Englund målskyttet i matchen. Dominic Ingström drygade ut ledningen till 2-0 och Niclas Hero hann med att göra 3-0 innan Mattias Gillgren gjorde Segeltorps första och enda mål för dagen i mitten av den andra perioden.

Med bara sju sekunder kvar till periodpaus satte Otto Silfver 4-1.

I den tredje perioden var det Oliver Mattsson, Robin Englund och Marcus Friberg Carlsson som stod för målen. Förra helgen föll IFK med 2-3 efter förlängning borta mot just Segeltorp.