Publicerad: måndag, 25 maj, 2015 - 20:43Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 08:48

IFK tog en poäng i Åbo

Fotboll: IFK Mariehamn spelade oavgjort 1-1 mot FC Inter i Åbo på måndagskvällen. Hemmalaget tog ledningen efter sex minuter när Joni Aho hittade rätt med ett långskott. Efter en knapp halv timme kvitterade Dever Orgill i sin comeback efter skadan. I den andra halvleken hade båda lagen en hel del chanser att avgöra matchen.

IFK ligger kvar på tredje plats i tabellen, nu med 19 poäng. HJK leder med 24 poäng och en match mer spelad, SJK är tvåa med 20 poäng. Nu har IFK matchledigt i en dryg vecka, nästa match spelas onsdag 3 juni när SJK kommer på besök till Mariehamn.