Publicerad: onsdag, 20 juni, 2012 - 21:29Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 10:18

IFK slog HJK

Fotboll: IFK Mariehamn besegrade serieledarna HJK med 2-0 på WHA inför 2.810 personer. IFK tog ledningen i den första halvleken genom CH Jagne och efter en kontring kunde Aleksei Kangaskolkka sätta tvåan med 13 minuter kvar av ordinarie tid. IFK lyckades mycket bra med sin taktik och tog en välförtjänt seger.- Jag har aldrig sett IFK spela så här bra, sa HJK:s tränare Antti Muurinen efter matchen.IFK ligger kvar på tredje plats nu med 24 poäng, en poäng efter tvåan Inter och HJK leder med 27 poäng. Nästa match spelar IFK på måndag och då väntar KuPS i Kuopio.