Publicerad: söndag, 10 augusti, 2014 - 21:03Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 09:58

IFK övertygade mot Honka

Fotboll: IFK Mariehamn vann söndagens hemmamatch mot FC Honka med 4-1. Efter en mållös första halvlek där IFK hade de vassaste lägena men inte gjorde mål tog det bara fyra minuter i andra halvleken. Diego Assis gjorde det första målet och utökade sedan både till 2-0 och 3-0, innan Luis Solignac gjorde 4-0. Honka reducerade till 4-1 med tio minuter kvar att spela, men närmare än så kom aldrig bortalaget.

IFK har i och med segern 28 poäng och ligger på 9e plats i tabellen. IFK:s nästa match spelas redan på onsdag hemma på WHA mot VPS.