Publicerad: onsdag, 25 april, 2012 - 21:04Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 10:18

IFK till kvartsfinal i cupen

Fotboll: IFK Mariehamn är klara för kvartsfinal i finska cupen efter en övertygande seger över division 2-laget Gnistan med 4-1 på bortaplan. Petteri Forsell gjorde två mål tidigt i matchen varav ett på straff. Reduceringen för hemmalaget kom efter 21 minuter och den ställningen stod sig första halvlek ut. I den andra halvleken gjorde Patrik Byskata och Saihou Jagne ett varsitt mål. Kvartsfinalen spelas på bortaplan mot KuPS den nionde eller tionde maj. KuPS besegrade TPS i sin åttondelsfinal efter straffar med 8-7, ställningen var 0-0 efter full tid och förlängning.