Publicerad: onsdag, 16 april, 2014 - 20:33Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 10:04

IFK till kvartsfinal i cupen

Fotboll: IFK Mariehamn vann på onsdagskvällen över division 2-laget FC Hämeenlinna i Tavastehus med 4-2 i den sjätte omgången i finska cupen och är därmed klara för kvartsfinal.

Men det var hemmalaget som tog ledningen efter 41 minuter. Petteri Forsell kunde sedan kvittera innan pausvilan. Knappa 20 minuter in i den andra halvleken gjorde Hämeenlinna ett självmål, men sju minuter senare gjorde samma spelare också ett i rätt mål och ställningen var 2-2. Bara tre minuter senare gav Luis Solignac IFK Mariehamn ledningen och på övertid fastställde han slutresultatet 4-2.

I dag torsdag lottas kvartsfinalerna som ska spelas den 30 april.