Publicerad: söndag, 12 april, 2015 - 19:20Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 08:53

IFK kryssade i premiären

Fotboll: IFK Mariehamn spelade 1-1 borta mot Jaro i premiärmatchen i Veikkausliiga. Jaro öppnade målskyttet när Johan Brunell gav hemmalaget ledningen efter en hörna 25 minuter in i matchen. Petteri Forsell byttes ut med en befarad skada i första halvlek, in kom istället Josef Ibrahim. I andra halvlek byttes även Tommy Wirtanen ut efter att ha signalerat att allt inte var bra med ljumsken, Robin Sid kom då in på planen. I matchens 88e minut kvitterade IFK genom Duarte Tammilehto på frispark.

IFK:s nästa match i ligan spelas inkommande söndag kl.16.00 hemma mot nykomlingarna Helsingfors IFK.