Publicerad: fredag, 3 februari, 2017 - 18:56Uppdaterad: fredag, 3 februari, 2017 - 19:21
  • Robbin Sellin gjorde IFK:s mål. Foto: Totte Vesterlund

IFK kryssade mot TPS

Fotboll: IFK Mariehamn spelade oavgjort 1-1 mot division 1-laget TPS i Åbo i den andra matchen i gruppspelet i finska cupen.

Hemmalaget tog ledningen med fyra minuter kvar av första halvlek när Mika Ääritalo var påpasslig på en retur när Marc Nordqvist hade räddat ett skott. Åtta minuter in i den andra halvleken kom kvitteringen när Robbin Sellin gjorde sitt första mål i den grönvita tröjan. Sellin fick bollen till vänster i straffområdet och sköt stolpe in. IFK hade mesta bollinnehavet, men skapade få chanser.
Efter två matcher har IFK fyra poäng och ligger tvåa i gruppen efter TPS som har lika många poäng, men då har de övriga lagen bara spelat en match ännu. Nästa lördag spelar IFK hemma mot division 2-laget Pallo-Iirot.