Publicerad: torsdag, 27 september, 2012 - 07:22Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 10:18

IFK kryssade mot Lahti

Fotboll: IFK Mariehamn spelade oavgjort 2-2 mot Lahti på hemmaplan. Aleksei Kangaskolkka gav IFK ledningen redan efter 25 sekunder, sen kvitterade Lahti genom Mikko Hauhia efter 21 minuter och innan den första halvleken var slut gav Ariel Ngueukam gästerna ledningen.IFK kvitterade med 20 minuter kvar och det var inhopparen Ermin Gadzo som målade. Minuten senare fick Lahtis anfallare Ariel Ngueukam sitt andra gula kort och blev utvisad, men trots det lyckades inte IFK göra ett segermål. IFK ligger kvar på fjärde plats i tabellen, men har nu fyra poäng upp till TPS som ligger trea. HJK övertog serieledningen från Inter på bättre målskillnad, båda har 51 poäng.