Publicerad: lördag, 14 mars, 2015 - 21:10Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 08:56

IFK A-jun kryssade

Fotboll: IFK Mariehamns A-juniorer spelade 2-2 mot Helsingfors IFK i kvalet till ligan i Eckeröhallen på lördagskvällen. IFK tog ledningen redan efter sex minuter när Lucas Eriksson hittade rätt. Efter 25 minuter utökade Gustav Nordberg IFK:s ledning, men bara två minuter senare reducerade HIFK. Kvitteringen kom med knappa 20 minuter kvar av matchen.
IFK är fortfarande utan seger i kvalet till ligan och ligger nästsist med tre poäng efter sju matcher. Det återstår två matcher innan kvalet är klart.