Publicerad: måndag, 27 januari, 2014 - 15:41Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 10:07

IFK hockey vann seriefinalen

Segeltorps IF var obesegerade i Allfyran när de kom till Islandia i söndags. IFK Mariehamn ändrade dock på det när laget vann en jämn match med 8-7 (1-2, 5-3, 2-2) och nu toppar IFK tabellen.
IFK låg under efter den första perioden med 1-2 men fyra mål på dryga sex minuter i inledningen av den andra perioden förde upp IFK i en 5-2-ledning. Segeltorp svarade dock med att göra tre mål på två minuter innan IFK återtog ledningen med 6-5.
I den tredje perioden gjorde lagen varsitt mål innan Marcus Englund kunde sätta matchavgörande 8-6. Segeltorp reducerade men kom inte närmare och den grönvita segern var i hamn.
Tre IFK-spelare, Jacob Larsson, Robin Englund, Marcus Englund, noterades för två mål vardera medan Carl-Erik Nyqvist och Alexander Grundström gjorde ett var.
IFK toppar Allfyran med 14 poäng på sex matcher, Segeltorp ligger tvåa med 12 poäng och fem spelade matcher.