Publicerad: söndag, 4 november, 2012 - 18:00Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 10:18

IFK hockey vann mot Tierp

Ishockey: Det blev en andra seger på två matcher den här helegen för IFK Mariehamn när dom även besegrade Tierp HK på bortaplan med 6-5 på söndagen. Som siffrorna visar så var det en jämn match och målmässigt följdes lagen åt genom hela matchen. Efter första perioden var ställningen 1-1 efter att Adam Lindberg gjort mål för IFK. Efter den andra perioden ledde IFK med 4-3 och då var det Andreas Ekman, Jim Manselin och Robin Englund som nätade och i den tredje perioden satte Lindberg sitt andra mål för dagen och Marcus Holm gjorde det avslutande målet.Efter helgens två segrar klättar IFK nu till tredje plats i tabellen med nio poäng. Östervåla leder och är fyra poäng före IFK, men har en match mer spelad.