Publicerad: söndag, 25 november, 2012 - 17:10Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 10:18

IFK hockey vann mot Östhammar

Ishockey: IFK Mariehamn vann på söndagen hemma mot Östhammars SK 1 med 3-0 i division 4. Dominik Ingström gav IFK ledningen efter ett par minuter och Robin Englund gjorde 2-0 i slutet av första perioden. Sju minuter in i den andra perioden fastställde Otto Silfver slutresultatet. IFK vann skotten med hela 47-12, men hade svårt att få in pucken i mål. Trots segern halkade IFK ner en placering i tabellen och ligger nu trea med 21 poäng, Sigtuna har lika många poäng men bättre målskillnad och Östervåla leder med 22 poäng.