Publicerad: lördag, 8 mars, 2014 - 16:59Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 10:05

IFK hockey vann första matchen i kvalserien

Ishockey: IFK Mariehamn vann över Kallhälls IF med 5-1 i den första matchen i kvalserien till division 3. Redan efter 54 sekunder tog IFK ledningen genom Robin Englund. Sex minuter senare ökade Englund på till 2-0. Den andra perioden var mållös. I den tredje perioden gjorde sedan Alexander Grundström 3-0 innan Kallhäll reducerade. Grundström avgjorde matchen någon minut senare när han gjorde sitt andra mål och sen kunde Otto Silfver fastställa slutreslutatet med 19 sekunder kvar. Redan imorgon spelar IFK nästa match, då kommer Segeltorp på besök till Islandia.