Publicerad: lördag, 23 februari, 2013 - 17:48Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 10:16

IFK hockey vann bitvis ful match

Ishockey: IFK Mariehamn var piskat att vinna dagens hemmamöte mot Roslagen HC, det lyckades man också med i en bitvis stökig match med många utvisningar. Robin Englund satte igång målskyttet för IFK med sitt 1-0 mål, därefter följde 2-0 av Andreas Stenberg, och 3-0 av Marcus Englund innan Alexander Grundström satte sitt första mål, och hemmalaget ledde med 4-0 i periodpaus. I början av andra perioden dominerade Grundström och satte tre mål på rad och IFK ledde med hela 7-0 innan Adam Lindberg fick näta till 8-0 som stod sig till tredje. I tredje perioden satte IFKs Andreas Stenberg 9-0 innan bortalaget reducerade två gånger till 2-9. Daniel Granfors stod för 10-2 och Roslagen reducerade sen igen två gånger till 4-10. Marcus Englund stod för IFKs elfte mål och Andreas Stenberg spikade resultatet med sitt tredje mål för dagen. 12-4 till IFK som ändå inte har chans att bli bästa tvåa då SDE HF vann mot Bele Barkarby IF i division fyra norra Stockholm. SDE HF blir bästa tvåa med 47 poäng, IFK kan inte jaga ifatt det även om man vinner dagens match mot Sala HK, IFK stannar på max 45 poäng.