Publicerad: söndag, 5 februari, 2017 - 17:27
  • Robin Englund gjorde tre mål idag. Bilden är från en tidigare match.

IFK hockey studsade tillbaka

Ishockey: IFK Mariehamn studsade tillbaka efter förlusten igår och vann bortamatchen mot Ormsta HC idag med 5-3.

Men det var hemmalaget som började bäst och tog ledningen i den första perioden. Tidigt i den andra kvitterade Andreas Ekman, men Ormsta återtog ledningen i mitten av perioden. I den tredje perioden lossnade det för IFK och Robin Englund gjorde två mål innan Omrsta kvitterade, sen satte Englund sitt tredje mål för dagen och i slutsekunderna fastställde Otto Silfver slutresultatet.
IFK leder fortsättningsvis fortsättningstrean, nu med 29 poäng. Stortorparna och Älta har 22 poäng, men dom har spelat en match mer än IFK.