Publicerad: söndag, 30 november, 2014 - 17:37Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 09:54

IFK hockey förlorade viktig streckmatch

Ishockey: IFK Mariehamn förlorade den viktiga streckmatchen mot Järfälla HC med 4-7. IFK inledde bra och ledde med 2-0 efter den första perioden efter att Dominic Ingström och Emil Molander gjorde målen. I den andra perioden kom Järfälla ikapp och gick också till ledningen som sen Robin Englund kvitterade, men sen kunde Järfälla göra ytterligare ett mål och gick till periodvila med en 4-3 ledning. I den tredje perioden utökade gästerna ledningen innan Molander satte sitt andra mål för dagen med fem minuter kvar, men sen avgjorde Järfälla matchen med två mål till. Inför matchen låg IFK på fjärde plats och Järfälla var placeringen bakom, men söndagen resultat innebär att IFK halkade ner en placering till femte plats och är nu under strecket för att få spela i Alltrean efter nyår. Inkommande helg ska IFK spela mot SK Iron som ligger ovanför strecket och HC Liljan som är sist, båda matcherna är på bortaplan.