Publicerad: söndag, 26 oktober, 2014 - 14:40Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 09:55

IFK hockey förlorade mot Norrtälje

Ishockey: IFK Mariehamn förlorade den andra matchen i årets division 3 när Norrtälje vann med 9-6 på hemmaplan. Norrtälje tog ledningen i början av matchen, men sen kunde Alexander Grundström kvittera och Nutthakit Snickars gav IFK ledningen. Innan den första perioden var sluta hann Norrtälje kvittera till 2-2. I den andra perioden gjorde Norrtälje ett ryck och gick upp i en 5-2-ledning innan Grundström reducerade. Men Norrtälje ökade på igen och IFK reducerade, Otto Silfver stod för målet, det var alltså 6-4 efter två perioder. I den tredje perioden gjorde Norrtälje tre snabba mål innan Grundström och Silfver gjorde ytterligare varsitt mål och slutsiffrorna blev alltså 9-6.