Publicerad: måndag, 27 januari, 2014 - 15:41Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 10:07

IFK hämtade upp tvåmålsunderläge

IFK Mariehamn spelade oavgjort, 2-2 (0-1), mot Gefle IF i Eckeröhallen på söndagseftermiddagen.
IFK stod för en fin insats och hittade flera fina passningskombinationer i den första halvleken. Hemmalaget skapade flera lägen och närmast i den första halvleken var Bernardo Ribeiro som sköt över i bra läge. Men det var Gefle som tog ledningen genom Jonas Lantto i 43:e minuten.
Direkt i andra halvlek gjorde Gefles Dardan Mustafa bortalagets andra mål i matchen.
IFK hämtade dock upp underläget, först genom Erik Lundberg som nickade in reduceringen och sedan genom inbytte Robin Sid som pangade in kvitteringen.
I IFK debuterade nyförvärvet Bobbie Friberg da Cruz som spelade drygt 60 minuter.