Publicerad: onsdag, 23 april, 2014 - 21:03Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 10:04

IFK fortsatte segertåget

Fotboll: IFK Mariehamn fortsätter segertåget i ligan. Efter onsdagens seger borta mot TPS toppar IFK serien på nio poäng efter tre spelade matcher. IFK var hårt pressat under den första kvarten i Åbo och Simon Nurme tvingades till flera avgörande räddningar och hade dessutom god hjälp av både ribba och stolpe. IFK:s anfallsspel haltade ordentligt under den första halvleken, men blev bättre i den andra när Diego Assis och Duarte Tammilehto kom in på planen. Jani Lyyski gjorde matchens enda mål i den 60:e minuten på en målvaktsretur efter ett skott av Petteri Forsell. TPS lyckades aldrig skapa samma tryck som i den första halvleken och de tre poängen var aldrig riktigt i fara. På söndag fortsätter ligaspelet för IFK som tar emot FF Jaro i Mariehamn.