Publicerad: söndag, 30 augusti, 2015 - 20:36Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 08:33

IFK förlorade stort mot SJK

Fotboll: IFK Mariehamn förlorade med hela 0-4 mot SJK i Seinäjoki på söndagen. Första målet kom efter en hörna när Cedric Gogoua helt omarkerad kunde nicka in bollen. Efter knappa 15 minuter i den andra halvleken utökade Akseli Pelvas på till 2-0, med 20 minuter kvar satte Johannes Laaksonen trean och Pelvas fastställde slutresultatet sju minuter senare.
Trots förlusten ligger IFK kvar på sjätte plats, men lagen nedanför i tabellen börjar komma närmare poängmässigt och flera lag bakom IFK har färre matcher spelade. Ner till Jaro på kvalplats skiljer det bara åtta poäng. Nu har ligan ledigt på grund av landskamper och nästa match spelas torsdagen den 10 september när HIFK kommer på besök till Mariehamn. IFK lyckades inte göra mål i ligan i augusti och har spelat sex raka matcher utan att vinna.