Publicerad: måndag, 1 oktober, 2012 - 21:31Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 10:18

IFK förlorade mot JJK

Fotboll: IFK Mariehamn förlorade på måndagskvällen mot JJK i Jyväskylä med 2-3. Hemmalaget tog ledningen efter 19 minuter genom Eero Markkanen, sedan ökade Mikko Innanen på till 2-0 innan första halvleken var slut. En kvart in i andra halvleken reducerade IFK Mariehamn genom Robin Östlind, och med 13 minuter kvar av ordinarie tid kvitterade Aleksei Kangaskolkka. Men fem minuter senare avgjorde Markkanen matchen när han satte sitt andra mål för dagen. JJK vann alltså med 3-2. IFK Mariehamn ligger kvar på fjärde plats och avståndet till TPS på tredje plats är oförändrat eftersom även de förlorade sin match mot FC Lahti. IFK är fyra poäng efter TPS och sex poäng bakom ledande HJK som på måndagskvällen spelade oavgjort mot Haka.