Publicerad: fredag, 14 februari, 2014 - 17:55Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 10:06

IFK förlorade mot Inter

Fotboll: IFK Mariehamn förlorade fredagens match mot Inter med 1-2 i Ligacupen. Hemmalaget Inter tog ledningen efter elva minuter genom Kennedy Owusu-Ansah och ökade på till 2-0 med dryga tio minuter kvar av matchen och det var Niclas Forss som nätade. I den 90:e minuten fick IFK en straff som Josef Ibrahim förvaltade på bästa sätt. IFK ligger tvåa i gruppen med tre poäng och kan säkra avancemang till slutspelet på onsdag när TPS kommer på besök till Eckeröhallen. Inter leder gruppen med nio poäng.