Publicerad: måndag, 25 juni, 2012 - 21:17Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 10:18

IFK förlorade i Kuopio

Fotboll: IFK Mariehamn förlorade i går kväll borta mot KuPS med 0-2. Sander Puri gav hemmalaget ledningen en dryg kvart in i den andra halvleken och med cirka 15 minuter kvar av matchen fastställde Chris James slutresultatet. Ludvig Bergström fick göra debut mellan stolparna i IFK-målet eftersom Simon Nurme drabbades av migrän före matchen. Bergström skötte sig bra enligt assisterande tränaren Peter Lundberg.
 IFK ligger kvar på tredje plats i tabellen med 24 poäng. Både HJK och Inter spelade oavgjort i går, och HJK leder nu med 28 poäng och Inter är tvåa med 26. Nästa match spelar IFK på torsdag, då kommer FC Haka på besök till Mariehamn.