Publicerad: onsdag, 16 maj, 2012 - 21:24Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 10:18

IFK föll stort mot JJK

Fotboll: Det var vidöppet i försvaret när IFK Mariehamn förlorade bortamatchen mot JJK med 2-5. Hemmalaget JJK tog ledningen tre gånger i den första halvleken, IFK lyckades kvittera de två första gångerna genom Aleksei Kangaskolkka och Amos Ekhalie, vilket innebar att det stod 3-2 till JJK i halvtid. Innan en kvart var spelad i den andra halvleken hade JJK ökat på till 5-2 och matchen var helt avgjord.IFK ligger kvar på femte plats i tabellen trots förlusten. Nästa match spelar IFK på hemmaplan på måndag när FC Inter kommer på besök.