Publicerad: söndag, 5 maj, 2013 - 21:58Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 10:15

IFK föll mot Inter

Fotboll: IFK Mariehamn förlorade söndagens ligamatch hemma mot FC Inter med 1-2. Inter dominerade den första halvleken och ledde rättvist i halvtid med 1-0. Petteri Forsell var än en gång nära att rädda poängen åt IFK. Hans kvittering i den 62:a minuten förde IFK in i matchen. Men i matchens 89:e minut kunde gästernas Irakli Sirbiladze styra in segermålet från nära håll. IFK halkar därmed ned till tredje plats i ligan tre poäng bakom serieledarna HJK som är nästa motståndare på tur nu på torsdag. En match som Ålands radio direktsänder.