Publicerad: torsdag, 29 januari, 2015 - 20:56Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 09:03

IFK föll mot Inter

Fotboll: IFK Mariehamn förlorade mot Inter med 1-2 i Ligacupen i Eckeröhallen på torsdagskvällen. IFK hade hand om det mesta av spelet, men det var Inter som var mer effektivt. Efter 21 minuter fick Inter en straff som Mika Ojala satte i mål. Kvitteringen kom efter en  knapp kvart i den andra halvleken genom Dever Orgill. Med sex minuter kvar av ordinarie tid fick Vahid Hambo ett friläge med Otso Virtanen i IFK-målet och avgjorde matchen.
IFK skapade mängder av chanser men Jukka Lehhtovaara i Inter-målet gjorde flera fantastiska räddningar. Redan på måndag spelar IFK hemma igen när Helsingfors IFK kommer på besök.