Publicerad: tisdag, 19 februari, 2013 - 15:53Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 10:16

IFK föll borta mot Honka

Fotboll: IFK Mariehamn förlorade eftermiddagens ligacupmatch mot Honka som spelades i Vanda. Honka vann matchen med 4-3. IFK tog ledningen 34 minuter in i matchen när Robin Östlind hittade nätet. Men Honka kom tillbaka och gick till halvtidsvila med ledningen efter två snabba mål. I upptakten av den andra halvleken ökade Honka på sin ledning till 3-1 innan IFK kunde reducera två gånger om. Först 3-2 genom Petteri Jokihaara och 4-3 genom Diego Assis. IFK kan fortfarande avancera från gruppen även om chanserna minskade i och med dagens förlust. En seger borta mot MyPa på lördag är ett måste för att IFK ska kunna nå kvartsfinalspel.