Publicerad: lördag, 16 juni, 2012 - 18:14Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 10:18

IFK-damerna slagna med 5–2

Fotboll: IFK Mariehamns damer tog emot Vaksala på WHA:s konstgräsplan under tunga gråa moln och det tog inte lång tid innan det första målet kom från gästerna. 0-1 i femte minuten och cirka två minuter senare satte Melanie Karring kvitteringen efter ett snyggt inlägg från högerkanten. 1-1 stod sig till efter halvtid och en bit in i andra halvlek tog IFK Mariehamn ledningen efter en hörna och allt såg ut att kunna gå vägen. Men kort senare var Vaksala framme igen och kvitterade till 2-2. Och sedan gick proppen ur. Efter slutsignal hade IFK-damerna släppt in ytterligare tre mål och resultatet blev 5-2 till gästerna. – Det känns tomt och inte riktigt rättvist. De första 60 minuterna spelar vi riktigt bra men vi hinner inte med dem i slutet, säger IFK-damernas tränare Daniel Norrmén. IFK ligger nu näst sist i trean och har nu vila fram till i början av augusti.