Publicerad: söndag, 2 september, 2012 - 21:30Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 10:18

IFK är med i medaljkampen igen

Fotboll: IFK Mariehamn vann på söndagskvällen hemma över KuPS med 2-0 och stor matchhjälte blev inhopparen Ermin Gadzo som blev tvåmålsskytt. Spelmässigt var det jämnt i den första halvleken, men i den andra tog IFK initiativet. Första målet dröjde dock till dryga tio minuter från slutet när Gadzo nickade in en boll som skarvades av Kristían Kojala efter en hörna. 2-0 kom med två minuter kvar av ordinarie tid.
 I och med segern befäste IFK sin fjärde plats i tabellen nu med 40 poäng, samma som TPS som har bättre målskillnad. Nästa match för IFK är imorgon tisdag då den traditionsenliga jippomatchen mot DUV spelas.