Publicerad: onsdag, 11 juni, 2014 - 20:07Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 10:02

IFK är i djup kris

Fotboll: IFK Mariehamn förlorade mot jumbon TPS med 1-3 på bortaplan på onsdagen och nu är IFK på allvar inblandat i bottenstriden. TPS tog ledningen i den nionde minuten genom Eero Tamminen, sen kvitterade Diego Assis bara tre minuter senare och det fanns vissa förhoppningar i IFK:s spel. Men fyra minuter senare släcktes det hoppet när Tamminen gjorde 2-1. Med fyra minuter kvar av första halvleken gjorde Juho Lehtonen 3-1. Inför den andra halvleken ändrade IFK i uppställningen när Juho Mäkelä byttes in och man spelade med två anfallare. Det gav inget resultat och IFK skapade ingenting, trots stort bollinnehav. TPS har nu nio poäng på sista plats, IFK har bara tre poäng mer och är alltså nere i botttenträsket.