Publicerad: torsdag, 27 juni, 2013 - 21:38Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 10:15

HJK utklassade IFK

Fotboll: HJK vann med hela 5-0 mot IFK Mariehamn på WHA inför 1 627 personer. IFK var med i matchen under de tio första minuterna sen tog HJK över och efter en kvart kom det första målet och det var Joel Pohjanpalo som nickade in bollen efter slarv i IFK-försvaret. 2-0 kom fem minuter senare genom Valtteri Moren och den ställningen stod sig första halvlek ut. I den andra halvleken satte Rasmus Schüller trean innan Pohjanpalo avslutade med att göra ytterligare två mål.IFK tappar en placering och ligger nu femma. Nästa match spelar IFK på söndag borta mot MyPa.