Publicerad: lördag, 27 april, 2013 - 19:50Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 10:15

HIK föll i premiären

Fotboll: Hammarland IK:s hemmapremiär i division 4 slutade i förlust med 1-6 mot FC RP. I första halvlek gjorde bortalaget två snabba mål, för att sedan se Mathias Engström reducera i en tilltrasslad situation i straffområdet. I andra halvlek blev dock motståndet för svårt för HIK, som inte kunde få igång spelet och släppte in fyra mål, varav ett på straff. Båda lagen fick också var sitt mål bortdömt för offside. Lagledare i både SIFFK och HIK, Dan Engblom fick hoppa in som målvakt i matchen och beskriver den så här: