Publicerad: lördag, 23 april, 2011 - 19:55Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 10:21

Fotboll: Sjölund fixade poäng åt Jitex

Annika Sjölund gjorde Jitex båda mål när dom spelade oavgjort mot KIF Örebro på bortaplan. Det var en händelserik första halvlek då alla målen gjordes. KIF tog ledningen efter en dryg kvart och ökade på till 2-0 efter 27 minuter. Men en minut senare reducerade Sjölund och bara ytterligare två minuter senare så slog hon in kvitteringen.Efter två raka förluster i damallsvenskan tog Jitex nu sin första poäng och ligger på tionde plats, just ovanför nedflyttningsstrecket.