Publicerad: lördag, 23 april, 2011 - 20:03Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 10:21

Fotboll: ÅU tog klar seger

Åland United hade inte några problem att besegra Kokkola F-10 å hemmaplan i Eckeröhallen på påsklördagen. Hela 5-0 blev det till hemmalaget som nu har sex poäng och ligger kvar på femte plats i tabellen.Maiju Ruotsalainen inledde målskyttet efter 24 minuter, fyra minuter senare ökade Tanja Petäjä på till 2-0. Efter sju minuter i den andra halvleken gjorde Petäja sitt andra mål och de två sista målen gjorde Elisabeth Ruberry och Pille Raadik.Nästa match spelar ÅU borta mot Honka på valborgsmässoafton.