Publicerad: fredag, 12 augusti, 2011 - 21:34Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 10:20

Fortsatt tungt för IFK

Fotboll: IFK Mariehamn förlorade ikväll igen, den här gången var det Jaro som besegrade IFK med hela 4-0 i Jakobstad. IFK har nu förlorat fyra matcher på raken. I den första halvlekens sista minut tog Jaro ledningen genom Maxim Vasiljev, Venance Zézé ökade på till 2-0 i den 83:e minuten och sen gjorde Irakli Sirbiladze två mål på stopptid. Jaro hade sex skott på mål och fyra gick alltså dit.IFK ligger nu sjua, men avståndet till RoPS är oförändrat eftersom även dom förlorade. Däremot tog VPS en poäng och nu är avståndet till nästjumbon bara fyra poäng. På måndag spelar IFK sin nästa match, även den borta och då är det Inter som står för motståndet. Den matchen kan du höra direkt i Ålands Radio.